fbpx
Όχι απλά μια ιστοσελίδα!
Αλλά ένα πραγματικό εργαλείο!

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδων

Σύγχρονες υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας έως 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδων

Σύγχρονες υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Responsive Ιστοσελίδες

Πάνω από 50% του ίντερνετ προέρχεται από μια κινητή συσκευή, η δημιουργία μιας φιλικής προς το κινητό ιστοσελίδα δεν είναι πλέον προαιρετική: είναι αναγκαία. Όλα ξεκινούν με μια responsive ιστοσελίδα.

Design Ιστοσελίδας

Οι επαγγελματίες γραφίστες μας έχουν τις δημιουργικές δυνατότητες να πάρουν την προσωπικότητα της εταιρίας σας και να τη μεταφράσουν σε οπτικό σχεδιασμό.

Η τεχνολογία μας το κάνει να λειτουργεί.

_____________________________________

000

κατασκευασμένες ιστοσελίδες

0.0

γραμμές κώδικα

00000

ώρες στην δουλειά

000

πελάτες

Token Sale

Τι κάνουμε

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων μας, έχει δημιουργήσει πλήθος αποτελεσματικών υπηρεσιών για να διευκολύνετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων και των eCommerce επικεντρωμένοι στο usability & responsive design.

Σχεδίαση ιστοσελίδων

Με ανάλυση των χρωμάτων, της γραμματοσειράς και των βασικών αρχών σχεδιασμού, η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας κάθε βήμα για την δημιουργία εντυπωσιακών γραφικών που θα είστε υπερήφανοι που θα αντιπροσωπεύουν το εμπορικό σήμα σας.

SEO βελτιστοποιημένη

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε SEO στρατηγικές για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που θα δώσουν το στίγμα του στο διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες μας χρησιμοποιούνται από μεγάλες και γνωστές ιστοσελίδες.

Ενσωμάτωση

Αναλαμβάνουμε την ενσωμάτωση ιστοσελίδας με εφαρμογή (android, ios, windows) ή ότι άλλο custom project εσείς έχετε κατά νου.

Με κάθε καινούργια ιστοσελίδα που σας φτιάχνουμε!

Δωρεάν #hosting
Δωρεάν #domain
Δωρεάν #διαφήμιση
+ #Εγγύηση καλής λειτουργίας.

Token Sale
Roadmap

Βασισμένο στις λέξεις κλειδιά & βελτιστοποιημένο για 1# θέση

Κάθε λέξη ζυγίζεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι αντικατοπτρίζει την επιχείρηση σας.

Roadmap
team

Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες στην κατασκευή ιστοσελίδων

Template Ready Project

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να εργαστούμε σε οποιοδήποτε από της γνωστές πλατφόρμες όπως το WordPress, το Joomla, το Drupal, το Magneto κ.α.

Semi-Custom Ιστοσελίδα

Με τον όρο ημι-χειροποίητη ιστοσελίδα εννοούμε ότι μπορούμε να επανασχεδιάσουμε εκ νέου κάθε template από οποιαδήποτε γνωστή πλατφόρμα. Κάθε έτοιμο template μπορεί να σχεδιαστεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Custom Ιστοσελίδα

Κάθε σχέδιο μας είναι μοναδικό και προορίζεται για έναν και μόνο πελάτη, αλλά η βασική μας διαδικασία παραμένει η ίδια. Επειδή όλοι οι ιστότοποι μας είναι κατασκευασμένοι από το μηδέν χρησιμοποιώντας μη προ-αγορασμένα templates, η διαδικασία κατασκευής συνήθως διαρκεί περισσότερο και είναι πιο ολοκληρωμένη από τις φθηνότερες και λιγότερο ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις.

eCommerce & WooCommerce

Κατασκευάζουμε ευέλικτες πλατφόρμες eshop. Το eshop σάς δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε online, 24 ώρες το 24ωρο με το λιγότερο λειτουργικό κόστος από όποιο φυσικό κατάστημα.

WordPress Development

Η WordPress πλατφόρμα , χρησιμοποιείται σήμερα σε πάνω από το 29% όλων των ιστοσελίδων του κόσμου. Το WordPress παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), το οποίο σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε εύκολα αλλαγές.

HTML5 Development

Οι στατικές ιστοσελίδες σε HTML που κατασκευάζονται από το e-seo inc είναι ασφαλείς και κατασκευασμένες κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν εύκολα να διατηρηθούν και να επεξεργαστούν ανάλογα με τις ανάγκες. Επιπλέον είναι mobile friendly και μπορούν να προσαρμοστούν η να συνδεθούν σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή πλατφόρμα.

Shopify & Wix

Παρέχουμε customized templates για το shopify & WIX ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι προγραμματιστές της ομάδας μας θα δημιουργήσουν ένα φιλικό και ελκυστικό ηλεκτρονικό κατάστημα για μια βελτιωμένη εμπειρία πελατών.

team

Ιστοσελίδες με υψηλή απόδοση.

❤ Τεχνολογία

* Με κάθε ιστοσελίδα που σας φτιάχνουμε έχετε δώρο:
✔️ Δωρεάν διαφήμιση της ιστοσελίδας σας στον Ελληνικό οδηγό.
✔️ Δωρεάν hosting για τον 1° χρόνο.
✔️ Δωρεάν domain για τον 1° χρόνο.
✔️ Δωρεάν SSL για πάντα.
✔️ Εγγύηση (Σας παρέχουμε εγγύηση 1 χρόνου σε όλα τα μέρη της ιστοσελίδας).
✔️ Δωρεάν update και upgrade της ιστοσελίδας κάθε μήνα & συνεχή παραμετροποίηση σύμφωνα με τους κανόνες της Google.
✔️ Πρόσβαση σε πάνω από 700.000 διαφορετικά plugin & themes για την ιστοσελίδα σας.

Έχετε απορίες; Είμαστε εδώ για εσάς!

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών εκτός από την κατασκευή της ιστοσελίδας και είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα προς τον στόχο σας, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή λύση. Σας περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Call Now Button