Αναβάθμισε το SEO της σελίδας σου

Εξασφαλίστε την παρουσία σας στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης.

Στο τμήμα SEO της eseo.gr τρέχουμε διαφορετικές ενέργειες ώστε να καλύψουμε όλο το εύρος και χρησιμοποιούμε προηγμένες βελτιστοποίησης για της μηχανές αναζήτησης ανάλογα με το γεωγραφικό πεδίο του κοινού-στόχου σας.

Λίγα από τα οφέλη

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Κάνουμε αναζήτηση σε ολόκληρο τον κλάδο σας και μελετάμε τάσεις λέξεων-κλειδιών ή φράσεων, μαζί με νέες λέξεις-κλειδιά που ενδέχεται να χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας, ώστε να βρούμε όλες τις σχετικές που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας

More Traffic

Καθώς η ιστοσελίδα σας αποκτά υψηλότερη βαθμολογία στο Google, η επιχείρησή σας θα είναι πιο ορατή και θα προσελκύσει περισσότερους χρήστες.

Μηνιαίες αναφορές

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας και επομένως μια μηνιαία αναφορά κατάστασης έργου χρησιμεύει επίσης ως ζωτικό μέσο επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας σας και της ομάδας μας.

Σταθερή επισκεψιμότητα

Μέσα από τα οργανικά αποτελέσματα αποκτάει η ιστοσελίδα σας σταθερή και μόνιμη επισκεψιμότητα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεται την πλατφόρμα της Google για να φέρετε πιθανούς πελάτες στη σελίδα σας.

Επισκέπτες

Conversions

Πωλήσεις

Social Signals

Η χρησιμότητα των Social Media όσο αφορά το SEO είναι τεράστια. Σήμερα το σημαντικότερο μέσω διάδοσης της πληροφορίας είναι τα Social Media (Facebook, Twitter, Google Business, Youtube κ.α.). Με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μπορούμε να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα!