Ανακατασκευή σημαίνει ασφάλεια

Ανανέωση & βελτίωση!

Όσο καλή και αν είναι η ιστοσελίδα σας, πάντα υπάρχει το περιθώριο βελτιστοποίησης και ποιοτικής αναβάθμισης ώστε να γίνει περισσότερο φιλική και εύκολη για τον χρήστη.

Ιστοσελίδες που αποδίδουν

Καθαρό και Responsive Design

Οι φορτωμένες σελίδες, διώχνουν τον χρήστη και τον ταλαιπωρούν στην πλοήγηση από κινητά τηλέφωνα και άλλες κινητές συσκευές. Κάθε σελίδα και μπλοκ πρέπει να είναι απλή, να διαθέτει ήπια σχέδια και να δίνει γρήγορα στον χρήστη ακριβώς αυτό που ψάχνει. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Γρήγορη Φόρτωση

Η ταχύτητα φόρτωσης μια ιστοσελίδας είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας SEO αλλά και κρίσιμος για τους πελάτες σας μιας και θα καθορίσει και το ποσοστό των μετατροπών, δηλαδή το πόσες πωλήσεις θα κάνετε άμα έχετε eshop ή πόσα τηλέφωνα θα δεχτείτε αν αυτό που πουλάτε είναι υπηρεσίες.

Εύκολη Πλοήγηση

Η εύκολη πλοήγηση δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητούν, χάρη στην απλοποιημένη δομή του περιεχόμενου του. O λιτός σχεδιασμός και το μοντέρνο design μαζί με την εύκολη πλοήγηση, επικοινωνούν ξεκάθαρα και κατανοητά με στους επισκέπτες του site τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις online προσφορές που έχετε.

Από την γνωριμία έως την παράδοση

σε 3 βήματα

Κάθε βήμα σας φέρνει πιο κοντά στο αποτέλεσμα και η ιδέα, η σκέψη σας και η δημιουργία γίνεται πράξη σε τρία μόλις στάδια.

Ταχύτητα

Responsive

SEO

Καταγραφή των αναγκών

Ο σκοπός της ιστοσελίδας, το κοινό που απευθύνεται, αισθητική εμφάνιση όπως χρώματα, γραφικά, εικόνες κ.α. είναι κάποια από τα δεδομένα που συλλέγουμε μαζί με την συγκέντρωση του απαραίτητου υλικού που θα μας δώσετε.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

Ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακατασκευής και ανάπτυξης της ιστοσελίδας σε πλατφόρμα με τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό και ενσωματώνουμε το περιεχόμενο της παλιάς ιστοσελίδας.

 Έλεγχος & Παράδοση

Τελικός έλεγχος crash test καλής λειτουργίας της ιστοσελίδας, έναρξή της σε live περιβάλλον και εκπαίδευση χρηστών κατά την παράδοση.

2024 design!

Κερδίστε την προσοχή των χρηστών!

Η ιστοσελίδα σου οφείλει να είναι μοντέρνα, με περιεχόμενο το οποίο να κεντρίζει το ενδιαφέρον του χρήστη. Θα πρέπει να έχει δοθεί η κατάλληλη προσοχή σε όλα τα απαραίτητα μέρη του, όπως η σωστή κατανομή των σελίδων, το περιεχόμενο να είναι σαφές και φιλικό προς τον αναγνώστη, να φορτώνει γρήγορα και χωρίς να σε αναγκάζει να περιμένεις αρκετή ώρα.

Μην διώχνετε τους πελάτες σας!

Η Google και οι χρήστες λατρεύουν τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά τα περιεχόμενα τους. Εάν το μήνυμα που θέλετε να περάσετε ως επιχείρηση έχει αλλάξει τότε θα πρέπει να αλλάξετε και την ιστοσελίδα. Μην ξεχνάτε απλά πόσες ιστοσελίδες υπάρχουν που πρέπει να ανταγωνιστείτε καθημερινά.

Έχετε ερωτήσεις;