Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι σε SEO Friendly και συμβατές με τις κατευθυντήριες γραμμές της Google. Για να κερδίσετε την μέγιστη προβολή από τις μηχανές αναζήτησης σας συνιστούμε της υπηρεσίες μας SEO.
Οι standard ιστοσελίδες χρειάζονται περίπου 5-7 ημέρες για να ολοκληρωθούν, οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop) χρειάζονται περίπου 20-25 ημέρες, οι ημι-χειροποίητες ιστοσελίδες περίπου 10-15 και οι πλήρως χειροποίητες ιστοσελίδες διαρκούν περίπου 20-30 ημέρες. Το χρονοδιάγραμμα ποικίλλει από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα.

Φυσικά! Στην πραγματικότητα, το ενθαρρύνουμε. Κατά τη διάρκεια της φάσης της κατασκευής, η γνώμη σας επιβάλλεται. Αν κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το οραματιστήκατε ή αν θέλετε κάποια προσθήκη θέλουμε να μας το πείτε. Μόλις η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη και έχουμε την έγκρισή σας, την ανεβάζουμε live ώστε να είναι ορατή στο κοινό.

Με τι είδους επιχειρήσεις συνεργάζεστε;

Συνεργαζόμαστε με μια ευρεία γκάμα εταιριών από μικρές νεοσύστατες επιχειρήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, B2B, B2C κλπ.

Ποια είναι η διαδικασία πληρωμής;

Χρειάζεται να καταβάλετε το 50-80% μπροστά ανάλογα την συμφωνία. Αφού ολοκληρώσουμε το project πρέπει να καταβάλετε και το άλλο 20-50% για να ολοκληρωθεί και η παράδοσή της.

Τι μέθοδο πληρωμής δέχεστε;

Δεχόμαστε όλες τις βασικές μεθόδους πληρωμής PayPal, e-transfer, e-banking, πιστωτικές, έμβασμα κλπ.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ποιός το γράφει;

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος. Ωστόσο μπορούμε να επιμεληθούμε στην συγγραφή των άρθρων έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μπορείτε να με βοηθήσετε με της φωτογραφίες και βίντεο;

Όχι δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε φωτογραφίες. Εάν θέλετε κάτι μοναδικό, διαθέτουμε φωτογράφους και βιντεογράφους που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε φωτογραφίες της αρεσκείας σας έναντι αμοιβής ή ακόμα μπορείτε εσείς οι ίδιοι να βρείτε υλικό σε ιστοσελίδες όπως το Google Image

Μπορείτε να κάνετε update ή να επισκευάσετε μια ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα;

Ναι και Όχι. ΝΑΙ Μπορούμε να ενημερώσουμε ή να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε με τον ιστότοπό σας σε πλατφόρμες όπως WordPress, Magneto, WIX και όλες τις γνωστές πλατφόρμες, αν τον κώδικα της ιστοσελίδας δεν τον έχει αγγίξει κανένας προγραμματιστής. ΟΧΙ Δεν μπορούμε να αγγίξουμε μια ιστοσελίδα που γράφτηκε στο χέρι από άλλη εταιρεία, επειδή προκύπτουν θέματα ασφάλειας του κώδικα. Ειναι καλό από πολλές απόψεις να αποφεύγεται κάτι τέτοιο.

Υπάρχει κάποια εγγύηση;

Ναι προσφέρουμε εγγύηση αλλά μόνο σε κατασκευή στατικών ιστοσελίδων, συγγραφή άρθρου και data mining. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε εγγύηση σε project που δεν εξαρτάται ολοκληρωτικά απο εμάς η επιτυχία τους.

Πάνω σε ποια πλατφόρμα μπορεί να κατασκευαστεί η ιστοσελίδα;

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες πάνω στις πιο διάσημες πλατφόρμες του κόσμου (WordPress, Magneto,Joomla, Wix,Shopify, Blogger,Squarespace, Prestashop) και άλλα. Οι γλώσσες και οι τεχνικές προγραμματισμού που χρησιμοποιούμε είναι η HTML, HTML5, php, js, css κτλ.

Ποιός βάζει τα προϊόντα στην eshop ιστοσελίδα;

Δωρεάν μπορούμε να βάλουμε μέχρι και 20 προϊόντα. Από εκεί και έπειτα κάθε εισαγωγή προϊόντος κοστίζει 0,48-0.96 ευρώ ανά προϊόν.

Με ποιον θα συνεργαστώ κατά τη διάρκεια του project;

Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση που πρέπει να ρωτήσετε οποιαδήποτε εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων και αν επιλέξετε. Οι πελάτες μας εργάζονται απευθείας με τους developers μας. Ανάλογα σε πιο στάδιο που βρίσκεται η ιστοσελίδα σας θα μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τον developer που επιμελείται.

Οι ιστοσελίδες είναι mobile-friendly;

Ναι κάθε ιστοσελίδα που έχουμε δημιουργήσει από το 2010 είναι mobile-friendly. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε λειτουργούν σε όλα τα μεγέθη μιας οθόνης, από smartphones και tablets μέχρι τηλεοράσεις (100+ Inches).

Ιστοσελίδα στο χέρι ή έτοιμο template;

Σε γενικές γραμμές, δεν συνιστούμε την χρήση templates, αλλά ενδέχεται να είναι κατάλληλες σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μια ιστοσελίδα εντός ολίγων ημερών ή αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, ένα έτοιμο template μπορεί να είναι η λύση.

Πόσες σελίδες μπορείτε να δημιουργήσετε ;

Εμείς θα δημιουργήσουμε έως και πέντε σελίδες δωρεάν και 20 προϊόντα αν πρόκειται για eshop. Περισσότερες σελίδες ή προϊόντα θα πρέπει να δημιουργηθούν από εσάς ή από την εταιρία μας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο κόστος ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνεται domain και hosting;

Ναι συμπεριλαμβάνεται το κόστος του domain και του hosting σε κατασκευή ή ανακατασκευή ιστοσελίδων για 1 έτος.

Θα μπορώ να κάνω αλλαγές στην ιστοσελίδα μετά την ολοκλήρωση της ;

Ανάλογα με την ιστοσελίδα που θα χρησιμοποιήσετε. Αν έχουμε αναπτύξει μια ιστοσελίδα , όπως WordPress, Joomla ή οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας ΝΑΙ, μπορείτε και θα είστε σε θέση να κάνετε αλλαγές. Από την άλλη, εάν η ιστοσελίδα σας είναι κατασκευασμένη από την αρχή στο χέρι (custom ιστοσελίδα) δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές, διότι οι custom ιστοσελίδες είναι γραμμένες εξ ολοκλήρου στο χέρι, έτσι πρέπει να κάνει ο προγραμματιστής όλες τις αλλαγές που μπορεί να θελήσετε.

Μου ανήκει η ιστοσελίδα μου;

ΝΑΙ! σας ανήκει το 100% του ότι αγοράσετε απο εμάς. Μπορείτε να μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας σε άλλη υπηρεσία hosting, να αλλάξετε κείμενα, φωτογραφίες, λίγο πολύ να κάνετε ότι εσείς θέλετε.


    Στράβωνος 67, 12135, Περιστέρι, Αθήνα, GR