Διαφήμιση Social Media

Social Media Ads

Social Media Marketing

Η εποχή των social media είναι εδώ!

Τι είναι το Social Media Marketing;

Social Marketing σημαίνει η αξιοποίηση ιστοσελίδων όπως το Facebook για την προβολή μιας επιχείρησης, ενός προϊόντος, ενός προσώπου ή μιας υπηρεσίας. Τα Social media διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην ταχύτητα δημοσιοποίησης οποιασδήποτε διαφήμισης αλλά και της άμεσης εξυπηρετήσεις πελατών μέσω σχολίων, μηνυμάτων, email κλπ.

Διαχειριζόμαστε τους εταιρικούς σας λογαριασμούς στα Κοινωνικά Δίκτυα όπως ακριβώς θα το κάνατε και εσείς. Απαντάμε σε ερωτήσεις και μηνύματα, αναλαμβάνουμε τον γραφιστικό σχεδιασμό αλλά και τον προγραμματισμό όλων των αναρτήσεων σας και δημιουργούμε ροή και επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Αναλύουμε τα δεδομένα της καμπάνιας σας και προσφέρουμε μια ξεκάθαρη εικόνα της αγοράς προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους.

Σας προσφέρουμε νέους τρόπους ώστε να αναπτύξετε και να βελτιώσετε το ηλεκτρονικό σας εμπόριο, να πετύχετε τους στόχους σας και να μεγιστοποιήσετε της πωλήσεις σας.

Χαράζουμε ψηφιακή στρατηγική (Digital Business Strategy) και παρέχουμε στοχευμένη στρατηγική βοηθώντας την επιχείρηση σας να ανάπτυξη μια παραγωγική και κερδοφόρα άνοδο.

Τι κερδίζετε

✓ Άμεση επικοινωνία με το κοινό σας.
✓ Δυνατότητα προβολής σε 4+ εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα.
✓ Στόχευση χρηστών, βάση τοποθεσίας, ενδιαφερόντων, ηλικίας, φύλου κ.α.
✓ Branding Awareness.
✓ Αύξηση κοινού και πελατών.
✓ Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία ώστε να γνωρίζετε τι πουλάει.
✓ Χαμηλό κόστος διαφήμισης.
✓ Γρήγορη απόκριση σε πιθανό λάθος από ένα αρνητικό γεγονός.
και πολλά περισσότερα.

4 βήματα μακριά

Ανάλυση

Δημιουργούμε το επαγγελματικό σας προφίλ όπως ακριβώς πρέπει να δείχνει στο διαδίκτυο.

Στόχευση

Αναλύουμε την αγορά, τον ανταγωνισμό, τους στόχους και το κοινό που θέλουμε να διαφημιστούμε (ηλικία, φύλο, πόλη, χώρα, εργασιακός τομέας κ.α.)

Σχεδιασμός

Έχουμε φτάσει στο στάδιο που γράφουμε την καμπανιά σας και χαράζουμε την ψηφιακή πορεία της.

Up & Running

Σε αυτό το στάδιο οι καμπάνιες σας τρέχουν και ήδη οι πρώτοι υποψήφιοι πελάτες κάνουν τα πρώτα likes & clicks όσο η ομάδα μας ήδη σχεδιάζει για της επόμενες βελτιώσεις και παραμετροποιήσεις.

Έχετε απορίες; Είμαστε εδώ για εσάς!

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών εκτός από την την προώθηση της επιχείρησης σας στα κοινωνικά δίκτυα και είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα προς τον στόχο σας, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή λύση. Σας περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!